alt
  • alt Webbdesign Vi på Fresh Team webbdesignbyrå har erfarna programmerare och designers
    Bli inspirerad
  • alt Grafisk design logotyper, kataloger, förpackningar
    Kvalitet till bästa priset!
  • alt Foto beskärning, färgreducering, fotomontage, digital restaurering
    Perfektion

Logotyper

Låt oss designa och utveckla er nya logotyp, den skall förmedla en bild av företag och dess ägare. För varje gång någon ser er logotyp befäster ni er verksamhet i dennes minne.
Man skall vara tydlig i sin marknadsföring.

En logotyp ska inte bara vara snygg att titta på, den ska också vara gångbar och fungera i alla möjliga sammanhang, vara framträdande i färg och svartvitt, i små och stora format samt vara lätt att trycka på olika material och föremål. Vi hjälper till att skapa en logotyp som passar företagets profil inkl. matchande trycksaker så som brevpapper, kuvert, broschyrer, visitkort, etiketter m.m.

Kataloger

Era kunder ställer ofta höga krav på produktkataloger. De ska vara snygga, informativa och lätta att hitta i, samtidigt vill ni att de ska förmedla den rätta känslan.
Vi arbetar med alla slags kataloger i såväl fyrfärg och dekorfärg som svartvitt. Fråga oss gärna mer om det.

När vi gör kataloger och broschyrer arbetar vi med bilder, text, grafik, produkter och papperskvalitet i samspel.
Vi fångar ert utbud av tjänster eller produkter och omvandlar det till en helhet som passar för er målgrupp.

Förpackningar

Ett förpackningsuppdrag kan innehålla många olika bitar. Det kan vara namngivning, framtagning av varumärke, grafiskt profilprogram (både till företaget och varumärket), förpackningsdesign, val av förpackningsproducent, kampanjupplägg och marknadsundersökning.
Fresh Team hjälper er med detta. Förpackningen kan vara av glas, plast, wellpapp, kartong, trä, metall - rätt förpackning till rätt produkt.
Produkten ni säljer kan vara livsmedel, kosmetika, trädgårdsprodukter, CD/DVD, elektronik, hobby, leksaker, ja, vad som helst som förpackas på något sätt.Vi jobbar också med materialet som hjälper till att lyfta fram er förpackade produkt i butiken; ställ, skyltar, hylltalare, pallkragar etc.
Det är viktigt att allt material harmonierar - Fresh Team ser till att det gör det.