alt
  • alt Webbdesign Vi på Fresh Team webbdesignbyrå har erfarna programmerare och designers
    Bli inspirerad
  • alt Grafisk design logotyper, kataloger, förpackningar
    Kvalitet till bästa priset!
  • alt Foto beskärning, färgreducering, fotomontage, digital restaurering
    Perfektion

Webbdesign

Vi på Fresh Team webbdesignbyrå har erfarna programmerare och designers med lång erfarenhet, tillsammans kan vi hitta den perfekta lösningen just för er.
Det viktiga är att ta tag i det direkt och inte skjuta upp det till framtiden!
Ni kan bli ägare till en professionell hemsida inom några dagar, ifall ni bara vågar ta första steget...
Låt det första steget vara en kostnadsfri rådgivning, låt oss diskutera tillsammans, och komma fram till hur just er vision av en framtida hemsida kan bli verklighet!
Boka tid redan idag, så lovar vi att rätt lösning kommer att finnas framme inom kort.

Våra förslag till hemsidor

Fresh Team privat

Detta paket passar för privatpersoner som är ute efter att skaffa sig en snygg och professionell hemsida för att kunna berätta om sig själv, dela med sig av bilder, video och ljud.
Kanske en egen blogg? 0-5 sidor brukar vara standard.

Fresh Team small

Ett paket som passar mindre företag som vill presentera sig med en egen hemsida, visa upp sina tjänster och kanske ha ett enkelt kontaktformulär där besökarna kan fylla i sina kontaktuppgifter för att bli kontaktade i framtiden. 5-10 sidor är standard.

Fresh Team medium

Här pratar vi om medelstora företag som vill kunna presentera sig själv och sina produkter på en hög nivå. Kontaktformulär är oftast standard.
Här kan vi även lägga in beställningsformulär där besökarna enkelt kan beställa enstaka produkter. 10-20 sidor är standard.

Fresh Team large

Vårt största paket som oftast används utav företag som vill ha en webbshop på nätet.
Komplett betalningssystem med kreditkort alt. faktura. MySQL databaser som uppdateras i realtid. 20-200 sidor som standard.

Fresh Team i CSS

Cascading Style Sheets (CSS, ”stilmall” översatt till svenska) är ett språk som beskriver presentationsstilen för ett strukturerat dokument som till exempel typsnitt, textstorlek och färg.
Tekniken är ett sätt att anpassa dokumentet med hänsyn till datortyp, skärmupplösning, färgdjup och installerade typsnitt.

Fresh Team i PHP

PHP, rekursiv akronym för PHP: Hypertext Preprocessor, är ett populärt skriptspråk som främst körs på webbserver för att driva internetsajter med dynamiskt innehåll (det vill säga innehåll som genereras från t.ex. databas eller besökarens formulärdata).
Skriptspråket är populärt och jämförs ofta med ASP (Active Server Pages från Microsoft) eller JavaServer Pages (JSP) från Sun microsystems.

Fresh Team genom MySQL

MySQL är en databashanterare. Den använder sig av frågespråket SQL. MySQL är en fri programvara, licensierad under GNU General Public License. MySQL är en av de mest populära databashanterarna inom Linux-världen, men finns även för ett flertal andra operativsystem, så som FreeBSD, HP-UX, Mac OS X, Netware, Solaris och Windows.

Fresh Team flash

Med hjälp av Flash har vi möjligheten att gå utanför ramarna och skapa interaktiva sidor med animation, ljud och film.
Det går även att integrera mindre element av Flash på era "vanliga" html sidor.
Det är bara fantasin som sätter stop för vad man kan skapa – kampanjer, promotionspel och banners med rörlighet är några användningsområden.